Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Keitä me olemme?

 

Olemme yli 10 vuotta olemassa ollut täysin kotimainen perheyritys, jonka osaaminen painottuu metalliteollisuuteen. Meillä on yhteensä yli 20 vuoden kokemus erilaisista alumiinituotteista.

 

Arvostamme kotimaisuutta ja tästä syystä kaikkien tuotteidemme tuotanto ja pintakäsittely tapahtuu Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla. Lisäksi pyrimme käyttämään kotimaisia logistiikka-alan yrityksiä tuotteidemme kuljetuksessa aina kun se on mahdollista.

 

Kotimaisuuden lisäksi pyrimme siihen, että toimintamme olisi mahdollisimman ympäristöystävällistä. Katkontavaiheessa yli jäävä alumiini kierrätettään ja sulatetaan uudelleen. Lisäksi pyrimme käyttämään ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä pakkausmateriaaleja, kuten pahvia.

 

Kolmas asia johon pyrimme, on kestävyys. Tuotteidemme taustalla on paljon ymmärrystä alumiinin ominaisuuksista ja siitä, kuinka näitä ominaisuuksia voidaan hyödyntää tehokkaasti terassirakentamisessa. Tuotteidemme kestävyys on aivan eri tasolla puuhun verrattuna ja teemme jatkuvasti töitä, jotta tuotteemme olisivat entistäkin kestävempiä.