Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Julkaisut

 

28.3.2018

Oulun rakentajamessut

 

5.3.2018

Jyväskylän rakennusmessut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oulun rakentajamessut 20.-22.3.2018

Oulun rakentajamessut ovat Pohjois-Suomen suurimmat rakennusalan messut ja me olemme myös tänä vuonna mukana. Messuilla on nähtävillä tuotteitamme ja malliterassimme antaa hyvän kuvan siitä, miltä valmis terassi meidän tuotteistamme tehtynä näyttää.

Tule siis tutustumaan tuotteisiimme ja meihin Oulun rakentajamessuille, luvassa on myös huikea messutarjous. Messut järjestetään Ouluhallissa ja meidät löydät osastopaikalta 122. 

 

Nähdään messuilla!

 

 Jyväskylän rakennusmessut 16.-18.3.2018

Olemme mukana Jyväskylän Paviljongissa 16.-18.3. järjestettävillä rakennusmessuilla. Messuilla pääset tutustumaan tuotteisiimme ja esittelemme Jyväskylässä myös uuden tuotteemme, alumiinisen terassilattian. Uusi tuotteemme on innovatiivinen ja helpottaa terassin rakentamista sekä kunnossapitoa. Messuilla on nähtävillä myös muita tuotteitamme, kuten alumiiniset terassikaiteet ja kaidetolpat. Kaikki tuotteemme on mahdollista saada kaikissa värikartan väreissä sekä myös kuvioinnilla, vaikkapa tammikuviolla. 

Tule siis osastollemme tutustumaan meihin ja kysymään lisää tai vain nappaamaan mukaasi muutama makeinen, jotta energiaa riittää koko messupäiväksi.

 Nähdään messuilla!