Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

JM Pitkänen Oy

 

Olemme 10 vuotta toiminut perheyritys ja tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita sekä kestäviä terassiratkaisuja alumiinista. Janne Pitkänen perusti yrityksen vuonna 2007. Aluksi toimintaa pyöritettiin toiminimen alla, mutta vuonna 2010 yrityksen kasvun myötä, päätettiin yritys muuttaa osakeyhtiöksi. 

Yrityksen toimintaa on pyöritetty tähän saakka täysin perheen ja läheisten voimin, mutta tulevaisuudessa tavoitteenamme on työllistää myös perheen ulkopuolista väkeä ja sitä kautta parantaa työllisyystilannetta.

 

 

 

Helppous, laatu & nopeus

 

Olemme pyrkineet tekemään terassin rakentamisesta nopeaa ja vaivatonta, kehittämällä asennusmekanismit mahdollisimman yksinkertaisiksi. Tämä siksi, koska meidän mielestämme terassia rakentamisen ei tarvitse olla hidasta ja raskasta.

Hyvä esimerkki on uusin innovaatiomme, alumiininen terassilattia, jonka kiinnittäminen ei vaadi ruuveja vaan profiilit asennetaan terassikehikkoon kiinnitettävään alumiinikiskoon. 

 

Alumiini on materiaalina todella kestävä sekä helppo hoitoinen ja siksi kaikki tuotteemme on valmistettu alumiinista.  Kaikki tuotteemme voidaan puhdistaa painepesurilla, ilman huolta maalin kulumisesta tai irtoamisesta. Tuotteitamme ei myöskään tarvitse maalata uudelleen, koska maalipinta ei menetä loistoaan vuosien aikana.

 

Me panostamme tuotteissamme siihen, että ne ovat laadukkaita ja kestävät Suomen vaihtelevissa olosuhteissa. Varmistaaksemme laadun käytetään valmistuksessa tämän hetken huippu teknologiaa ja valmistusmateriaalien tulee täyttää tiukat laatuvaatimukset, jotta voimme olla varmoja tuotteidemme kestävyydestä.